Beoordeling door klanten: 8.5/10 - 702 beoordelingen

Zoekt u een Audi, Volkswagen, Seat of Skoda garage in de buurt van Nijmegen?

 

In 1956 begon Aarts sr. met de verkoop en onderhoud van Volkswagens. De prachtige originele VW Kever uit 1957 staat nog vol trots in onze showroom. Anno 2017 verzorgen wij nog steeds met liefde voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda het onderhoud van uw auto. Bent u op zoek naar échte vakmensen met kennis en apparatuur voor deze merken? Loopt u dan eens binnen of maak een afspraak voor een kop koffie.


Audi of Volkswagen kopen

U wilt een Audi, Volkswagen, Seat of Skoda kopen? Wij helpen u graag. Vanuit ons grote netwerk (nationaal & internationaal) vinden wij altijd de auto die bij u past. Wellicht staat uw droomauto bij ons al in de garage in Wijchen. Maar ook als de auto er niet tussenstaat gaan wij graag op zoek op basis van uw zoekopdracht. U kunt het zo gek niet bedenken of wij vinden de (tweedehands) auto van uw dromen via ons netwerk. Wij leveren al onze auto’s bij u thuis af in de regio groot Nijmegen.

 

 


Onderhoud voor uw Volkswagen / Audi / Seat of Skoda.

Vanuit onze jarenlange ervaring kennen wij onze merken als geen ander. Onze monteurs weten precies waar ze op moeten letten als u met uw auto bij ons langskomt voor onderhoud. Service staat bij ons hoog in het vaandel. In de regio groot Nijmegen bieden wij bijvoorbeeld een haal en breng service voor uw auto. Daarnaast zorgen wij voor de beste scholing van onze monteurs, zodat ze altijd van ieder type en elke vernieuwing in de markt op de hoogte zijn.

 

CONTACT

Frank Aarts Wijchen BV,Nieuweweg 187, 6603 BL Wijchen

tel. (024) 345 40 00, fax (024) 345 40 01, info@frankaarts.nl

 

Postadres

Postbus 205, 6600 AE, Wijchen

 

           

 

Pechhulp voorwaarden | Cookie Settings