Beoordeling door klanten: 8.5/10 - 702 beoordelingen

Bent u op zoek naar een garage in Wijchen voor alle merken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 2015 zijn wij aangesloten bij het landelijke netwerk van James Auto Service. Zo hebben wij monteurs in dienst voor ieder merk auto. Tevens is onze garage in Wijchen zodanig ingericht dat wij ieder type van elk merk kunnen onderhouden. Via het netwerk van James Auto Service kunnen wij tevens merkonafhankelijk onderdelen inkopen, hetgeen u aanzienlijk in de kosten van reparaties scheelt.

James Auto Service Wijchen onderdeel van Frank Aarts Wijchen!

U rijdt naar de vertrouwde garage van Frank Aarts Wijchen aan de Nieuweweg 187 en ziet daar naast het algemene logo ook het logo van James Auto Service. Klik op het logo hiernaast voor onze aparte website en voor de online werkplaats agenda voor alle merken.

 

 


 

Onderhoud alle merken!

Een Fiat 500, een Mercedes C-Klasse en een Renault Mégane; een kleine greep uit de merken die wij in de eerste maanden van 2017 in onze garage in Wijchen hebben gekregen voor onderhoud. Mogen wij uw auto toevoegen aan dit rijtje? Bekijk eens onze beoordelingen en zie wat onze klanten over ons zeggen.

Merkonafhankelijke inkoop!

Doordat wij als onderdeel van James Auto Service merkonafhankelijk onderdelen kunnen inkopen hebben wij niet alleen de beschikking over alle merken, het scheelt ook nog eens aanzienlijk in prijs. Zo kunt u zeer professioneel en tóch voordelig uw auto in onze garage laten onderhouden.

Scherp werkplaatstarief!

Omdat wij niet gehouden zijn aan dealercertificeringen, samen met collega's uit Nederland opleidingen volgen en gezamenlijk onze promotie doen besparen wij op onze kosten. Klantgericht als we zijn bieden wij u dit prijsvoordeel in een scherp werkplaatstarief voor onderhoud aan alle merken auto's. Bezoek onze garage in Wijchen!

 


 

Tuning is meer dan paardenkrachten bijvoegen. Tunen is nauwkeurig rekening houden met mengselverhouding - injectietijd - schakelmoment - toerenbegrenzing in de lage versnellingen - automatische overbrenging en zo meer. O.CT Tuning is ruim twintig jaar de toonaangevende specialist. Frank Aarts is een official partner van O.CT Tuning.

 

 

Bezoek onze aparte website van James Auto Service Garage Wijchen, klik hier!

CONTACT

Frank Aarts Wijchen BV,Nieuweweg 187, 6603 BL Wijchen

tel. (024) 345 40 00, fax (024) 345 40 01, info@frankaarts.nl

 

Postadres

Postbus 205, 6600 AE, Wijchen

 

           

 

Pechhulp voorwaarden | Cookie Settings