Beoordeling door klanten: 8.5/10 - 702 beoordelingen

 

Particuliere of zakelijke rijder? Geen probleem!

 

Frank Aarts Lease is een leasemaatschappij voor particuliere lease en zakelijk Lease. U als particulier kunt bij Frank Aarts Leasing een auto leasen via de zo genaamde Private lease tegen zeer concurrerende leaseprijzen. Ook jong gebruikte auto's. Hierdoor kunt u (vaak) een completere auto rijden, het geeft veel gemak, betrouwbaarheid en geen fiscale bijtelling. Kortom u betaalt voor mobiliteit en wij zorgen dat u dat ook met een gerust hart kan blijven doen.

 

Frank Aarts Leasing, Private Lease voordeel voor U!

 

 

Ten eerste specialiseert Frank Aarts Leasing zich in betrouwbare en courante voertuigen. Ten tweede nemen wij het all-riskverzekeringsrisico van de auto in eigen beheer. Ook hierdoor houdt Frank Aarts Leasing de kosten bijzonder laag. Ten derde belonen wij particuliere lease klanten met veel schadevrije jaren door op de leaseprijs een no-claim korting op te nemen. Daarnaast werkt Frank Aarts Leasing in regio’s met relatief lage risico’s, hierdoor hebben wij bij de verzekeringsmaatschappij aantrekkelijke regio kortingen weten te bedingen. En het mooie is: al deze voordelen komen ten goede aan onze klanten. Tevens beschikt u, net als de zakelijke leaserijder, over een totaalpakket aan dienstverlening.

 


 

Frank Aarts Leasing heeft haar service hoog in het Vaandel staan!

 


 

Naast lage kosten garandeert Frank Aarts Leasing u veel service en gemak. Zo bieden wij u nieuwe en jong gebruikte auto’s aan door middel van de in de zakelijke markt ingeburgerde operationele lease. Daarbij zijn alle autokosten, behalve brandstof, in het leasetarief opgenomen. Ook winterbanden behoren tot de mogelijkheden. En door een nauwe samenwerking met onze partners, maar ook door hen constant kritisch te beoordelen, optimaliseert Frank Aarts Leasing voortdurend haar service.

 

Bereikbaarheid Frank Aarts Leasing

Tijdens kantoortijden (8.30 – 17.30) kunt u telefonisch contact opnemen met de backoffice van Frank Aarts Leasing op telefoonnummer 088-3741749 voor vragen over:

 

1. schade? Toets 1

2. onderhoud? Toets 2

3. facturen of betalingen? Toets 3

4. lease-offerte of leasecontract? Toets 4

 

Meer informatie vindt u op de website van 'Keurmerk Private Lease'.