Beoordeling door klanten: 8.5/10 - 702 beoordelingen

Een tweedehands auto kopen?


Sinds 1956 verkoopt de familie Aarts tweedehands auto’s aan tevreden klanten. En niet alleen Volkswagen en Audi! Voor alle merken occasions kunt u terecht bij Frank Aarts Wijchen. Wij helpen u graag.


Jong gebruikte auto’s. Alle merken!

Sinds 2015 is onze garage naast Audi / VW specialist nu ook aangesloten bij het netwerk van James Auto Service. Dit betekent dat onze monteurs breder zijn opgeleid en onze werkplaats is ingericht op alle merken auto’s. U koopt bij ons dus met een gerust hart uw tweedehands auto. Alle auto’s die wij verkopen kijken wij volledig na in onze werkplaats om er zeker van te zijn dat wij u kwaliteit bieden.

 


Uw tweedehands auto op bestelling!

Zoekt u een specifieke uitvoering van uw tweedehands droomauto? Zoekt u een bepaald merk, type of uitvoering. U kunt het zo gek niet bedenken en wij vinden de auto voor u vanuit ons grote betrouwbare netwerk. Geef ons uw zoekopdracht en wij gaan vrijblijvend voor u op zoek, zowel binnen Nederland als in Duitsland en België. Wij importeren wekelijks auto’s en regelen voor u al het papierwerk. Omdat wij vaak samenwerken met betrouwbare partners in binnen- en buitenland staan wij ook hier volledig achter de kwaliteit van deze tweedehands auto’s op bestelling. Klik hier en deel uw wensen met ons!

 


Leasen van een tweedehands auto!

Wij bieden als unieke service de mogelijkheid om uw, bij ons gevonden, tweedehands auto te leasen! Dit biedt u de voordelen van een overzichtelijk maandbedrag én de voordelen van een aantrekkelijke prijs omdat u geen nieuwe auto koopt. Heeft u de auto van uw keuze gevonden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een offerte voor het leasebedrag.

 


 

CONTACT

Frank Aarts Wijchen BV,Nieuweweg 187, 6603 BL Wijchen

tel. (024) 345 40 00, fax (024) 345 40 01, info@frankaarts.nl

 

Postadres

Postbus 205, 6600 AE, Wijchen

 

           

 

Pechhulp voorwaarden | Cookie Settings